Turinoita elämänmenosta, ihmettelyä luonnon ihanuudesta, itse tekemisen ilosta.

tiistai 16. syyskuuta 2014

Uusi huussi

Hylättyämme vanhan huussin entisöinnin, päätimme rakentaa uuden omalla porukalla. Valmishuussin vaihtoehdon hylkäsimme heti kättelyssä.
Uuden huussin rakennus alkoi heinäkuun ensimmäisenä päivänä, Runko ja kattotuolit nousivat ripeästi.

Apumiehen(tai naisen) saimme yllättäen avuksi. Vatupassi kiinnosti ehkä enemmän, kuin itse rakennusprojekti.


Apuna oli, kuka aikuisista lapsistamme ehti.Välillä teimme miehen kanssa kahden. Ilman aikuisten lasten ja vävyn apua, emme olisi ehkä urakasta selvinneet, tai ainakin se olisi vieläkin kesken.
Joskus tuntui,ettei projekti etene juuri ollenkaan, vaikka joka päivä jotain tehtiinkin. Huussi otettiin käyttöön keskeneräisenä, joten se hidasti osaltaan valmistumista. Sadepäivinä ei maalauksesta tullut mitään. Virkkasin huussiin maton ja korin kampaa ja muuta sälää varten. Maalasin vanhan omenalaatikon valkeaksi  ja kiertelin kirppareilla etsimässä vanhoja puisia valokuvakehyksiä, peiliä, sekä vanhoja lehtiä.

Pikkuhiljaa projekti eteni ja ulkoasu alkoi hahmottua. Suunnitelmat elivät koko ajan, joten välillä purettiin ja tehtiin uudelleen. Projekti oli ensimmäinen omatekoinen rakennus. 
Asenne säilyi koko ajan hyvänä. Omat mokailut naurattivat eniten. Joten hauskaa riitti koko projektin ajan : -) On vapauttavaa nauraa itselleen. Lasten ohjelman Pat ja Matt juolahtivat mieleen moneen otteeseen. Totesin välillä, että olimme mieheni kanssa, kuin surullisen kuuluisat Pat ja Matt ;-)Lopussa kiitos seisoo:-)) Huussi valmistui.


Seinät maalasin valkeiksi, samoin katon. Lattia on maalattu "mummon harmaalla". Peilin viereisessä kuvakehyksessä on -58 vuoden lehdestä leikattu nailonsukkien hoito-ohje.

WC-istuin on Kekkilän kuivakäymälä. Siisti, hajuton ja miellyttävä käyttää.


Ikkunassa puisessa verhotangossa pitsiverhot, tietenkin ; -) 
Kuvakehyksessä vanha elokuvamainos.


Huussin takaseinällä "Eu:n vessakomitean virallinen makkitarkastaja"
Kehyksissä vanhoja mainoksia. 

Kuvat on otettu puhelimella, jonka kamera ei ole kaksinen. 

Ensi kesälle jää toinen rappu ja kaiteet, Räystäskourut oli tarkoitus saada vielä tänä syksynä...saas nähdä ehditäänkö.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti