Turinoita elämänmenosta, ihmettelyä luonnon ihanuudesta, itse tekemisen ilosta.

perjantai 24. huhtikuuta 2015

Atc-kortteja

Prinssi


Tässä on Estherin ihanaa servettiä ja RaijaAnnikin suloinen sammakko-kiiltokuva.

Kotimeri


Tässä myös Estherin servettiä ja RaijaAnnikin kala-kiiltokuvat.

8 kommenttia:

 1. Suloiset kortit teitkin,ideat onnistuneet ja väritys mieleeni. Olet varmaan huomannut että pidän värikkäästä :)) Mukavaa viikonloppua samalla toivottelen..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Esther, servettisi ovat hyvin kauniita. Olen säästänyt niitä ja nyt ajattelin kokeilla. Ja kun molempiin löytyi vielä sopivat kiiltokuvat RaijaAnnikilta tulleista, niin nämä syntyivät kuin itsestään :-)
   Iloista ja värikästä viikonloppua :-)
   Pidän minäkin väreistä, ihastuksissani katselen sinun ja toisten töitä.

   Poista
 2. Viisaus ja kauneus yhdistettyä, mikä sen parempaa. Luontevasti olet yhdistänyt kuvat ja tekstikin on osa korttia eikä irrallinen.
  Minä lähden tästä taas mummelia auttamaan ja samalla katselemaan, miten maaseudulla pellot alkavat vihertää. Viime viikolla jo joitakin peltoja oli ihan vihreitä. Syksyllä kylvetyt pellot ovat selvinneet aika hyvin tällä kertaa.
  Hyvää perjantaita :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Uuna, Iloista mummeli -päivää. Ihanaa ihailla kevään merkkejä. Minäkin löysin pieniä vihreitä koiranputken lehdenalkuja koirien kanssa kulkiessani. Sieltä ne pikkuhiljaa:-))

   Poista
 3. Kaunista ja värikästä kortteilua.Olen myös väri ihmisiä.Kiva myös että saatuja materiaaleja saa käytettyä.Kivasti löysit kiiltokuville käyttöä.Hyvää viikonloppua.Itse olen maalla ja ikkunasta näkyy järvimaisema.Kortteilu on nyt muutaman päivän tauolla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos RaijaAnnikki, näitä oli hauskaa tehdä. Sain yhdistettyä sinun ja Estherin tarvikkeita :-) Miellyttävää viikonloppua maalla. Meillä vielä järvi jäässä, eikä päästä mökille.

   Poista