Turinoita elämänmenosta, ihmettelyä luonnon ihanuudesta, itse tekemisen ilosta.

torstai 8. tammikuuta 2015

Tammikuun teema 8/9

4. Teema, tammikuu 2015Aiheena on nyt:

9ZIA- Zentagle Inspiration Art

Zen Tangle, Doodles, Zendala,Doodling, Zeninspiration jne.


Vappupallojen kasvatus


Tämän työn tein pari, kolme päivää sitten.
Meinasin jättää sen käyttämättä, mutta tulin toisiin aatoksiin.
On kuitenkin taas vähän erilainen.
Mikäli tulee ylimääräisiä, pitää suorittaa karsintaa kollaasiin.
Viimeinen postaus on varmaan kuvasarja, heh heh.

Käytin työhön lyijykynää, puuvärejä, tusseja,vesivärikyniä.

Pilvinen päivä, joten valoa ei taas paljoa ole.
Kuvaaminen lähes toivotonta. 
Silmissä harsot, jotka väistyvät hetkeksi ja taas tulevat.
Tänään ei tehdä tarkkaa työtä :-((
Värien sävyt eivät ole samaa, kuin alkuperäisessä.
Tähän on tyytyminen ;-))

(Klikkaamalla suuremmaksi, saa hiukan paremman kuvan)


 4.Teema, tammikuu 2015

32 kommenttia:

 1. Tämä on hauska idea kasvattaa Vappupalloja. Taiteellinen luovuus kukkii sulla runsaast. Tämä on hieno kuva, olet siirtynyt väreihin ja keväisiin, ihana juttu. On kissankelloja ja kukkia muitakin, niin iloinen meininki.

  Sulla ei näy Teemakuun taide listassa 3 kuva lainkaan siinä on eri tunniste. Ajattelin ilmoittaa kun nämä sun kuvat on niin hienoja että kaikki näkyisivät listassa.

  VastaaPoista
 2. Kiitos Sisko kommentistasi ja 3. kuvan väärästä tunniste huomautuksesta. Kävin heti korjaamassa :-)

  Hyvissä ajoin kun laittaa itämään, saa vapuksi isot pallot ;-)
  Tässä on vähän hennompi ote edellisiin verrattuna.

  VastaaPoista
 3. No sehän tuo oliskin, kun vappupallon siemeniä laittaisin kasvamaan :D Ikkunalaudalla on keväisin muutenkin ruuhkaa, et mihinhän nämä mahtuis ja tarvitsiskohan ne paljon valoa ja lämpöä...mielenkiintoinen ajatus :)))

  VastaaPoista
 4. Juu kyllä valoa ja tilaa, ennen muuta ;-)) Kastella ei kyllä tarvitse, Helppoa??? Kiitos hauskasta kommentistasi Tuitiina :-))

  VastaaPoista
 5. Näistä palloista tykkään enemmän kuin oikeista! Saisivat ne oikeatkin olla näin taiteellisia ja koko työ on upea! Missäs pöllö on..taitaa olla metkuilemassa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Esther. Pöllö uupuu tällä kertaa, kun en aikonut tätä haasteeseen laittaa. En viitsinyt lisätä enää pöllöä, joten seikkailkoon luonnoskirjassani tämän päivän. Siellä se reuhottaa milloin missäkin asennossa, eilen kuminauhajumpassa :-DD

   Poista
 6. Tämä on iloinen ja hauska vappupallopuu ;D Sinulla riittää ideoita ja taitoa, kuvasarja viimeisenä onkin hyvä ajatus. Äläkä nyt siihen lopeta näitä piirroksiasi, vaikka haasteen kuvat tulevat valmiiksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En alkuun kelpuuttanut tätä, mutta on erilainen kuin muut, joten vaihtelun vuoksi laitoin :-) En lopeta, tyhjä luonnoskirja on muutamassa päivässä saanut sivutolkulla täytettä. Viime yönä piirtelin sinne kahteen saakka. Täytyy piirrellä näin, täytyy piirrellä... ;-D

   Poista
 7. Niin kaunis, huolisin seinälle. <3

  Kirpsakkaa loppuviikkoa. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tiia, pallot voi seinältä karata niin on kova meno ylöspäin ;-)) Parane pian ;-)

   Poista
 8. Ihanaa vappupalloukka! Tämä varmasti säilyisi minunkin ikkunalla kuivumatta, muut eivät tahdo säilyä ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu ei tarvitse kastella, siemenet multaan niin sieltä ne pallot ylöspäin lähtee ;-D Kiitos kommentistasi.

   Poista
 9. Hauska idea, vappupalloja kasvamaan ikkunalle. Näitä lapsetkin tykkäisi kasvattaa ja hoitaa. Hyvä kun laitoit tämän, tämä on niin iloinen ja erilainen. Hieno sommittelu ja kauniit kuviot! Miksi et tätä olisi laittanut??
  Sinulla kun kynä sauhuaa, niin lähde mukaan kalenterihaasteeseen, siinäkin saa tehdä ihan omat kuviot. Jää kiva muisto ja tammikuussa vasta kun ollaan, niin ehtii käyttää omaa kalenteria lähes vuoden. Yritän saada valmiiksi nyt tammikuun ja helmikuun, että voin sitten pysyä ajan tasalla.

  VastaaPoista
 10. Lasten suosikki -kukka olisi luultavasti kyllä. Erilainen se on ja sen vuoksi ensin hylkäsin. Ensi alkuun tuntui niin mitättömältä. Ehkä se oli vain toisten rinnalla, ihan vastakohta. No, menettelee, ajattelin ja laitoin tänne :-))
  Kävin tänäänkin katsomassa haastetta ja olen nyt kahden vaiheilla. Siihen riittäisi pienempikin koko, kuten nämä piirrokset, noin puolet A4 arkista. Voisikohan tehdä ihan kierrekantiseen luonnoskirjaan muistoksi. Mietin vielä..
  Kiitos kannustavasta kommentistasi Uuna. Näitä on mukavaa lukea :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kierrekantinen lehtiö minullakin on. Siihen voi lopuksi jättää vain tarvittavat sivut, niin on oikea kalenteri muistoksi.
   Onneksi jätin ylimääräisiä sivuja, nyt on mahdollisuus tehdä tästä tämän vuoden kalenteri. Kantta muutin vain vähän, helmikuun pidän, koska se on niin hauska, muut kuukaudet teen uudestaan.
   Minulla oli silloin blogi Ray, mutta siitä linkistä ei pääse enää minnekään kanlerisivulla, koska olen lopettanut sen blogin. Arvaa montako minulla on ollut :-DDD

   Poista
  2. Juu niin ajattelin, että olisi kivaa jättää se niihin kansiin muistoksi, jos lähden mukaan. Jään odottamaan mielenkiinnolla sitä helmikuuta :-).
   En osaa yhtään arvata, varmaan kauan olet blogeja pitänyt. Jo ammattisi vuoksi ne ovat olleet varmaan hyvin tarpeellisia. Ei mitään hajua, mutta veikkaan 5 eri blogia. Voi mennä ihan metsään, mutta arvasin jotain kuitenkin ;-))
   Aiheita kyllä olisi mielessä montakin, katsotaan nyt.
   Ehkä teen kannet ja tammikuun kokeilumielessä ja jos miellyttää lähden mukaan :-)

   Poista
 11. Mielikuvituksellasi ei ole rajoja....en ikinä keksisi näitä juttuja ja piirroksia joita sinulla on ollut tämän haasteen aikana! Huh-huh!...että ilmapalloja kasvamaan! _D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sini, kyllä keksisit sinäkin :-) Antaa vaan mielikuvituksen laukata ja kynän kulkea. Ja rohkeutta laittaa paperille kaikki hassutkin ideat. Siitä se irtoaa :-DD

   Poista
 12. Ihanaa, ilmapallot kannattaa todellakin laittaa ajoissa itämään, että ehtivät vapuksi. Eikös Onneli ja Anneli-kirjoissa ne naapurin tädit kasvattaneetkin ilmapalloja vähän tähän tapaan?

  Hauskaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos SusuPetal, ajoissa kannattaa. Onneli ja Anneli -kirjat ei ole minulle valitettavasti tuttuja. Nimestä päätellen lastenkirjoja. Siellä on tädit sitten olleetkin samalla aaltopituudella kanssani. Jos vastaan kirja jossain tulee, pitää kurkata :-))

   Poista
 13. Tuli ihan keväinen olo, kun kukkaruukussa kasvaa jo ilmapalloja! Ihana piiros tuo piristystä sadepäivään. Onneksi mulla oli tänään pinkki sateenvarjo, kun jalat märkinä lampsin koulusta kotiin:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu kevättä odotellaan :-) Pinkki sateenvarjo on ihana. piristää harmaata sadepäivää. Iloisia koulupäiviä :-)

   Poista
 14. Tuopa onkin hyvä idea laittaa ilmapalloja kasvamaan kukkaruukkuun, helppohoitoisia eivätkä kasva liikaa :) Hauska piirros, sinulla riittää mielikuvitusta!

  VastaaPoista
 15. Kiitos, piirsin ensin pallot ja väritin. Aloin tehdä lankoja ja koska haasteessa pitää olla kuvioita, tein kukkavarret, että ovat kauniimmat.
  Ja kun narut piti saada johonkin kiinni, tuli luonnollisesti tuo kukkaruukku. Asia siis seurasi toistaan itsestään. Näin syntyvät kaikki työni ilman esisuunnitelmaa :-)

  VastaaPoista
 16. Niin herttainen kuva ja niin taitavasti tehty! Ihailen!

  VastaaPoista
 17. Ihanaa, kevät tulossa, kun jo vappupallot leijailee ♪♪☺

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sieltä se pian tulee, aika kuluu nopsaan. Kiitos kommentistasi:-)

   Poista
 18. Vastaukset
  1. Kiitos Riitta Sinikka. Vappua odotellessa ;-)

   Poista
 19. Uskomattoman hienoja kuvioita olet tehnyt Teemataiteseen!
  Ihailen niitä täällä, ja mietin sun taiteellisia lahjojasi, olet tosi lahjakas!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Harakka :-) Hanslankari olen näissä hommissa, mutta hauskaa on piirtää ja tehdä näitä haasteita. Täällä on niin mukava ja kannustava porukka, että jo senkin vuoksi ;-)

   Poista