Turinoita elämänmenosta, ihmettelyä luonnon ihanuudesta, itse tekemisen ilosta.

torstai 18. syyskuuta 2014

Iherb -paketti saapui ja matonvirkkaukseen kudetta

Tänään tuli Iherb -paketti. Luomu agavesiirappia iso 1,25kg pullo, Fairtrade Certified. En vielä maistanut, mutta mielenkiinnolla testaan. Tilaan sieltä myös kasvipohjaiset hiusvärit, sillä en voi, enkä haluakaan käyttää kemikaalivärejä.

Nestemäinen B-vitamiini on edullinen ja mukava käyttää.


Matonkuteita kävin hakemassa lisää. Onneksi löysin sitä harmaata, jolla aloitin maton kesämökillä.
Otin myös kaunista vihreää, mikäli harmaa ei riitä, laitan sitä lisäksi. Ja näin maton väri säilyy luonnon värien kaltaisena.

Kuteiden alla oleva sini-ruskea matto on pojan huoneeseen. Huone on aivan vaalea, joten tumma matto sointuu sinne hyvin.


Mattoja olen virkannut useita. Asuntomme kahteen wc:aan virkkasin matot poppanakuteesta.
Tyttärille virkkasin myös pyöreitä mattoja. Mökille olen niitä tehnyt ja nyt teen taas kotiin.

Mukavaa ajanvietettä, kun on mökillä ja sataa, tai on tekemisen puutetta (mikä on siellä harvinaista). Iltaisin, kun on liian väsynyt tehdäkseen muuta, on hauska istua virkkaus sylissä ja kuunnella radiokanavia. 

Erilaisia koreja on tullut tehtyä myös melkoinen kokoelma. Niitä on äidilläni, tyttärillä, miniällä. Kotona ja mökillä on vino pino. Tein pieniä kannellisia vanulappuja ja pumpulipuikkoja varten. Eri kokoja meikkejä, hiusten muotoilutuotteita ja harjoja sekä kampoja varten. Talvella tein kukkakoreja jämäkuteista. Kirkkaan punainen kori oli joulukukalle, mutta se on nyt mökillä. Materiaaleina on ollut poppanakude, moppilanka ja matonkude.

WC-paperia varten on iso kori. Samoin käsityölle on omansa. Otan niistä kuvia ja laitan tänne heti kun saan uuden kameran. Vanhan kameran näyttö hajosi ja hakusessa on uusi. En vaan tiedä millainen sen pitäisi olla.

Entinen oli Canon, sitä edellinen Konica. Kummallakin sai hyviä ja teräviä kuvia.
Suurin osa blogin kuvista on otettu puhelimella, joten kuvien laatu on heikko.

Asia korjaantuu heti, kun saan sen kameran hankittua :=)

Laitan kuvan pienestä kannellisesta korista. Kuva on edes jonkinlainen.Ja loppuun kukkaterveisinä kuva pelargoniasta, joka kukki niin kauniisti risusarvessa mökillä.

Hauskaa illan jatkoa kaikille

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti