Turinoita elämänmenosta, ihmettelyä luonnon ihanuudesta, itse tekemisen ilosta.

torstai 19. maaliskuuta 2015

Lisää atc-kortteja

Tein nyt valmiiksi niitä pikapostauksen kortteja.

Blue 2 RaijaAnnikille

Vesivärityö

 Blue 3


Tätä en muuttanut, halusin pitää sen itselläni.


Metsä 1


Maalasin akryyliväreillä pohjia. 
Leikkasin metsäsarjaan sopivan väristä.


Metsä 2


Metsä 3


Satumetsä


Tämäkin jää tällaiseksi itselle.
On kuin omasta metsästämme syksyllä, kun lehdet punertaa:-)

Seuraavat kortit tein tänään.

Lilaperhoset


Akryyliväreillä

Toukat 1 RaijaAnnikille


Akryyliväreillä

Toukat 2 RaijaAnnikille


Metsäkeiju


20 kommenttia:

 1. Upeita kortteja ☺ Erityisesti tykkään kahdesta ensimmäisestä, niissä rauhallinen tunnelma ☺

  VastaaPoista
 2. Aivan ihania kortteja lilat perhoset ja ylin kortti ovat minun mieleeni.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos päikkä, näitä on kivaa tehdä, tosin aikamoista näpertämistä, kun niin pieniä:-)

   Poista
 3. Niin kauniita kortteja olet tehnyt.
  Tykkään noista kahdesta ylimmäisestä tooooosi paljon!
  Orvokki ja tulppaanikin on kauniita, kaikki ovat!

  VastaaPoista
 4. Sininen on yleensä minun värini, mutta tykkään erityisesti noista metsä-korteista. Niissä on hienosti yhdistetty taustaa ja tyyliteltyä.
  Noita sitten minulle, kun raaskiit luopua ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Raaskin kyllä luopua näistä :-) vain ne kaksi jotka nimesin ja muutama jotka tein alussa, jäävät itselle. Keräilen mieluummin niitä vaihtareita, niin saan katsella toisten töitä :-)
   Voin tehdä ensi viikolla lisää metsäsarjaan, niin on enemmän valita.
   Tytär tulee miehensä kanssa viikonlopuksi ja silloin en tavaroitani levittele pitkin pöytiä. Tänään käy hakemassa tilaamani Fiskarsin paperileikkurin,niin on helpompaa leikata huononäköisen pohjia :-) Lyijykyniä tilasin myös kurssia varten ja akrylivärejä ostan lisää:-)

   Poista
 5. Voi ei!!! En millään kerkiä teidän mukaan, minulla on vasta mietintämyssy päässä ja täällä näitä ihanuuksia tulee päivittäin. Minulla on mennyt kaikki lämpöisemmät päivät mehiläispesien hultoon ja sen jälkipyykkiin. Nyt viilenee, saa nähdä saanko jotain kasaan. Ihania nämä ovat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä sinä ehdit, ei me aiota lopettaa :-D Pidä vaan myssyä päässäsi ja piirtele Hiltasta, niin monta korttia, että riittää meillekin vaihtareiksi yhdet. Olisimmme hyvin otettuja ja ylpeitä, jos saisimme vaihtareina Hilta-kortit. Niistä tulisi jymymenestys vaihtaririntamalla;-DD
   Uuna tekee Leijonaisesta ja minä värkkään Kepleristä. Ehkä Esther, RaijaAnnikki, Harakka, Sini ja.....kaikki tekisivät hahmoistaan ...

   Poista
 6. Siniset ja metsäkortit ovat juuri minun makuuni, olet ahkera!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt kun saan sen leikkurin jouduttaa se huononäköistä leikkaushommissa :-) Kiitos SusuPetal kommentistasi.

   Poista
 7. Wau..miten upeita. Vaihdatko näitä? Toukat 1 ja 2. Olisi mieleeni.Myös tuo Blue 2. Voisin tahdä sinulle haluamastasi aiheesta kun ei ole juuri vapaita-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos RaijaAnnikki, vaihdan kyllä mielelläni. Varaan sinulle nuo mainitsemasi ja jos haluat vielä myöhemmin vaihtaa, kun teen ensi viikolla lisää, onnistuu :-) Aiheen voit valita itse kortteihisi, sehän vasta hauska yllätys olisikin, kun odottaisin mitä tulee ;-))

   Poista
  2. Kiitos paljon.Katselen lisää ensi viikolla.Kiva aina vaihtaa kerralla useampi,Itse olen nyt maalla ja täällä sairastetaan flunsaa edelleen .Otin jotain askartelu juttuja mukaan .teen sulle ylläreitä. Sovitaan määrä sitten myöhemmin.

   Poista
 8. Upeaa..en pysy enään perässä,niin kovalla vauhdilla tulee uusia kortteja kaikkialta.Kun näitä katselee tekisi mieli saada lisää vaihtareita mutta kun pitäsi keritä tekeen omia lisää..tuo metsäaiheiset kiinnostasi. Vai että Olka kuviin..heh..katsotaan suostuuko se :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Esther, mikäli haluat lisää tai vaihtaa valintojasi, sekin onnistuu. Nyt viikonloppu on rauhoitettu nuorten visiitille, mutta maanantaina jatkan taas. Joten alkuviikolla tulee lisää. Kiirettä ei ainakaan minulla ole, joten teen kotelot vaihtareille alkuviikosta, ennen kuin lähettelen mitään. Mieti vaan ihan rauhassa haluatko lisää tai vaihtaa valintoja ;-)) Olisi ihanaa saada kaikista hahmoista muistoksi vaihtarikortti .-))

   Poista
  2. Jaana, mielelläni myös muutaman lisää noista metsäkorteista. Jos kerkiiit tekemään kun Uuna jo melkein varasi nuo ylläolevat??Palataan maanantaina asiaan..teen kortteja lisää saat valita sitten itsekin lisää.

   Poista
 9. Kyllä on kauniita kortteja, ihania. Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista