Turinoita elämänmenosta, ihmettelyä luonnon ihanuudesta, itse tekemisen ilosta.

maanantai 15. joulukuuta 2014

Joulukuun kortit 9/9 kollaasi

Kollaasi joulukuun korteista 9/9







Näyttää melko hurjalta. Ovat niin erilaisia. Ehkä kuvissa pitäisi olla kehykset.
Oli miten oli, se on ensimmäinen kollaasini. Sain, kuin sainkin, sen valmiiksi.


 Teemakuun taidetta

http://teemataide.blogspot.fi/

Millinille vielä kerran suuret kiitokset haasteesta ja neuvoista.
Kiitokset Teille muille haasteeseen osallistuneille, "keltanokan" ystävällisestä kannustuksesta.
Kiitos Teille blogivieraat, jotka olette käyneet blogissani katsomassa kortti -postauksiani.

Jaana

22 kommenttia:

 1. Onnea olet saannut kaikki valmiiksi.Kollaasi on hyvä ja mielenkiintoinen.Hyvin mielestäni sointuvat yhteen.Joulun iloa sinulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos RaijaAnnikki. Pian ne on kaikilla valmiina. Mitä lieneen Millin tammikuulle suunnitellut. Uskallanko lähteä mukaan haasteeseen :-)

   Poista
 2. Hieno kollaasi tämä on, sopivasti kaikki kauniit korttisi näkyvät. Olet hyvin monipuolinen taiteilija.
  Kiitos kun tulit mukaan teemataiteessa. Ensi kuussa uusin ideoin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Millin kannustavasta kommentista. Hauskaa oli tehdä näitä kortteja. Ehkäpä ensi kuussa taas, jos taidot vain riittävät :-)

   Poista
 3. Onneksi olkoon, kollaasikin on valmis. Ei kuvat välttämättä kehyksiä tarvitse, näin kortit on ihan hienot ja järjestys myös kollaasissa. Olet kyllä monipuolinen taiteilija, kiva kun olit meidän mukana Teemataiteessa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teidän kanssanne oli miellyttävää tehdä näitä, samoin kuin Taikakuva -haasteessasi.
   Kiitos kannustuksestasi :-)

   Poista
 4. Onnea kollaasista kaksin verroin! Onnea siis sarjan valmistumisesta ja ensimmäisen kollaasin teosta. Hyvin olet onnistunut. Kortit ovat erilaisia, siksi niin kiinnostavia, tietenkin ne ovat kollaasissakin erilaisia. Jos tekisi sarjaa kollaasia ajatellen, tulisi aika yksitoikkoinen sarja. Näin on siis hyvä ja kollaasi on iloinen ja värikäs.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Uuna, oletkin ollut hepakassa kanssani. Olet jaksanut kommentoida, neuvoa ja kannustaa.
   Samanaikaisesti teet itse paljon kaunista taidetta ja kuulut erilaisiin taiteilija -rinkeihin. Joudut "juoksemaan" koneellasi, paikasta paikkaan ;-) Siinä sivussa autat Äitiäsi ja elät omaa elämääsi kipeänä. Kiitos jaksamisesta.

   Poista
 5. Hieno saavutus ja tästä on hyvä jatkaa. Kollaasisi on monimuotoinen ja kiinnostava tutkittava erityyppisine töineen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Aina kannustuksesta. Rehellisesti sanottuna tein neljä kollaasia. Vasta viimeinen oli mielestäni jotenkin julkaisukelpoinen. Oli niin "hurja porukka" koottavana, ettei paikkoja kaikille meinannut löytyä ;-)

   Poista
 6. Kyllä tässä kollaasissa näkyy käden jälkesi ja tyylisi, vaikka ovatkin erilaisia. Mielenkiintoisa viivoja ja koukeroita, yksityiskohtien runsautta.
  Onneksi ovat erilaisia, muuten olisi tylsää katsottavaa!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos SusuPetal, onhan se "laidasta laitaan" -kollaasi ;-)
   Motoristi ja teenage, ruusukortin vieressä ;-)

   Poista
 7. Minusta nämä sopivat oikein hyvin näin ilman kehyksiä, tuli todella mielenkiintoinen kollaasi, josta silmä alkaa etsiä yksityiskohtia. Hienoa!
  Minulta olikin mennyt muutama alkupään korttisi ohi, piti oikein käydä tarkistamassa vielä kerran. Nettini pätkii ja hidastelee niin pahasti ettei aina pääse kommentoimaan vaikka haluaisikin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sirokko, Minusta itsestäni tuntui, ettei niitä saa millään vierekkäin niin, ettei näyttäisi oudolta.
   Pätkimisestäköhän johtuu, ettei blogisi joskus päivity heti noihin pikkukuviin. Netin pätkiminen tai hidastelu on hankala juttu.

   Poista
 8. "Näyttää vähän hurjalta.." :) toteamuksesi sai hymyn...! Kaikki ollaan oltu joskus keltanokkia ja ensimmäistä kollaasia tai postausta opettelemassa! Hyvin olet pärjännyt ja kortit ovat kollaasissa niin nätisti! Onnea!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sini, kyllä siinä oli sovittamista. Pehmeästä ruususta äijäporukkaan;-) Ja kun vielä tein elämäni ensimmäisen kollaasin omista töistäni. PaintNetillä se oli työlästä. Joten Millinin ohjeesta vaarin ja Picasa koneelle. Ja meinattiin nuoren miehen kanssa tikahtua nauruun, kun se alkoi etsiä kuvatiedostoista kasvoja. Otti kortin pojan puseron pääkallon mukaan, sekä nuorenmiehen vanhojen tanssit yleisön kasvoja kuvista. No, se piti tietty saada pois päältä. Kasvokollaasia en sentään aio tehdä.

   Poista
 9. Upea kollaasi! Minusta juurikin korttien erilaisuus korostaa tätä upeutta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Esther, täytynee vielä harjoitella kollaasin tekoa. Ja hauskaahan tämä on ollut. Yllä kerroinkin, että kommelluksia oli myös matkassa ;-)

   Poista
 10. Kiehtovaa kerroksellisuutta ja monipuolista katsottavaa.
  Hieno kollaasi, ei ollenkaan hurja.

  Onnittelut, valmista on kortti haaste.

  VastaaPoista
 11. Kiitos Liplatus, Nyt vain odotellaan pari viikkoa, mikä on tammikuun haaste. Uskaltaako mukaan ;-) Ja ylihuomena on taas Taikakuvat -haaste, punaista, vihreää, valkeaa, kimaltavaa vai miten se menikään.

  VastaaPoista
 12. On ne erilaisia kaikki! Sinä taidat olla monipuolinen ihminen etkä tallaa aina samoja polkuja? Hieno sarja, ei muuta kuin papukaijamerkin hankintaan! Ja hyvää joulua!

  VastaaPoista
 13. Taitaa ne olla aika erilaisia. Monipuolisia on olleet kyllä kaikkien osallistujien kortit. Hauskaa käydä katselemassa, mitä toiset ovat keksineet.
  Tonttu Tuppuran sarja on todella hauska ja kaunis sarja. Toteutit ne tarinan muodossa. Ja joka kuva erilainen, tarinoineen ja kauniine väreineen.

  Mukavaa on tehdä ja harrastaa mahdollisimman monenlaista. Niin on aina jotain mukavaa puuhaa.
  Jos joku ei huvita, niin tekee silloin sellaista mikä huvittaa. Pitää olla pienessä touhussa koko ajan, niin pysyy virkeänä mieli ja keho.

  VastaaPoista